Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Se numea Sarah

(22 voturi)
In curand!
Prezentare

Paris, iulie 1942: Sarah, o fetita evreica in varsta de zece ani, este Bestseller New York Times arestata in toiul noptii, impreuna cu parintii ei, de politia franceza, dar nu inainte de asi incuia fratele in ascunzatoarea lor secreta, convinsa fiind ca se va intoarce dupa numai cateva ore pentru al elibera. Paris, mai 2002: Julia, o jurnalista americana, stabilita de multi ani la Paris si maritata cu un francez, trebuie sa scrie un articol despre razia de la Vel’ d’Hiv, cu ocazia comemorarii a saizeci de ani de la acest eveniment de trista amintire in istoria Frantei. In timpul investigatiei sale, Julia descopera intamplator o serie de secrete de familie adanc ingropate, care o leaga de Sarah, si simte nevoia de a reconstitui destinul tragic al fetei. Pe masura ce se adanceste in trecutul ei, lucrurile pe care le afla o tulbura si o fac sasi puna intrebari cu privire la propria existenta.

Se numea Sarah este povestea induiosatoare a doua familii unite de un secret teribil, dar si o tulburatoare pagina de istorie: Tatiana de Rosnay descrie un episod real din Franta aflata sub ocupatie si rupe tacerea care inconjoara un subiect dureros, uneori chiar tabu, din istoria francezilor.

„Un roman fascinant si obsedant. Aceasta carte iti capteaza atentia de la primul capitol, iar scenele si personajele sale iti raman in minte mult timp dupa ce ai terminato.“

Produs publicat in 2016 de Litera
Data aparitiei: Iunie 2016
Colectia Blue Moon
Format: 200X140
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 304
ISBN: 978-606-33-0773-7
Mai mult