Extra discount de angajat
Mai redus ?
Felicitari!
Ai facut un Happy Deal.
Vei primi pe email
extra
discount

garantat in:
Extra
discountul

este gata!
00:00:00
Obtine discountvezi discount >inchide

Drumul spre iad

(0 voturi)
In curand!
Prezentare

In vara anului 1914, cea mai mare parte a Europei s-a prabusit intr-un razboi atat de catastrofal incat a zdruncinat politica si insusi sistemul de credinte al continentului intr-un mod fundamental. Dezastrul i-a inspaimantat pe supravietuitori si a socat o civilizatie care isi asumase total rolul de model pentru restul lumii. Totul s-a prabusit intr-un haos de o salbaticie aflata dincolo de orice termen de comparatie. In 1939, europenii aveau sa inceapa un al doilea conflict care a reusit sa fie chiar si mai teribil – un razboi in care uciderea civililor a ocupat scena centrala si care a culminat cu Holocaustul.

 

"Drumul spre iad" ne spune aceasta poveste cu intelegere, fler si originalitate. Kershaw reia evenimentele intr-o naratiune fascinanta, dar abordeaza si problemele cele mai dificile pe care le ridica aceste intamplari din trecut – ce au insemnat ele pentru europenii care le-au declansat si care le-au trait si ce inseamna pentru noi.

 

"Istorie la dimensiuni epice... ar trebui sa figureze in lista lecturilor obligatorii." – The New York Times

 

"Ne aflam in prezenta unui istoric emerit." – Spectator

 

"Magistral." – The Economist

 

Ian Kershaw este autorul lui "Hitler 1889-1936: Hubris" si al "Hitler 1936-1945: Nemesis", volume care au primit Wolfson Literary Award pentru istorie si Premiul Bruno Kreisky din Austria pentru cartea de politica a anului. De asemenea, a mai scris "Making Friends with Hitler", care a castigat Elizabeth Longford Prize pentru biografie istorica, "Fateful Choices: Ten Decisions that Changed the World, 1940-44" si "The End: Germany 1944-45". Ian Kershaw este considerat unul dintre expertii de frunte ai lumii in istoria Germaniei naziste si in personalitatea lui Adolf Hitler. Membru al Academiei Britanice si al Societatii Regale de Istorie, a primit titlul de cavaler in anul 2002, pentru serviciile aduse in calitate de istoric.

Produs publicat in 2017 de Litera
Data aparitiei: Mai 2017
Format: 140x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 688
ISBN: 978-606-33-1492-6
Mai mult